Продукти

 

Новини и промоции

Сбогом Дистанционно управление !!!

Новата актуализирана Wi-Fi опция

Интуитивност и икономия на енергия

Новата актуализирана Wi-Fi опция, достъпна за по-голямата част на сплит вътрешните тела, позволява на крайния потребител лесно да управлява климатика отвсякъде. През 2016 г. новото приложение беше подобрено като предлага още повече възможности
и по този начин увеличава енергийната ефективност и комфорта.

 

Интуитивност
Daikin се фокусира към разработването на интуитивна употреба и подобрена функционалност. На потребителите, които имат инсталирана предишна версия, ще бъде
напомнено да я актуализират, за да използват пълната функционалност.

Управляване на всички характеристики и функции чрез приложение
Ако за тялото е наличен икономичен режим, режим на висока мощност или Flash streamer, функцията може да се активира чрез приложението. Можете просто да забравите за вашето дистанционно управление.

 

Удобни за използване управления
Чрез използването на зони много тела могат да бъдат управлявани едновременно. Например всички тела в спалните помещения могат да се превключат на 22°C. Също така могат да бъдат предварително дефинирани “сцени” и IFTTT сценарии.

Управление на енергията и интеграция
Новото наблюдение на енергийно потребление може да бъде показвано на ежедневна, седмична или годишна база. Това е особено полезно, за да се сравни ефективността през годините или в период на отопление и охлаждане. Тези функции се поддържат при новите климатици EMURA FTXJ-M и FTXM-М.

 

Знаете ли... Какво означава IFTTT?

IFTTT (If This Than That): означава „ПРИ ЕДНО УСЛОВИЕ СЛЕДВА
ИЗПЪЛНЕНИЕ“, така че това ви позволява да изпълните автоматично действие,
ако е изпълнено условието за задействането му. IFTTT е просто и креативно решение за свързване на продукти и приложения. То позволява интегриране на продукти и приложения от същия или от различни производители чрез тази платформа.

Пример:
Ако външната температура е под 10°C, включете климатика.