Продукти

 

За Daikin
Климатици Daikin - Почувствайте перфектен Кºмфорт у дома

90 години опит в климатичния контрол От 1924 г. разработваме иновации и произвеждаме климатични решения за охлаждане и отопление от най-висок клас. Ние покриваме целия производствен процес на модулите и дори разработваме нови хладилни агенти в нашите заводи в Япония и Европа. Нашата основна цел като лидер в климатичния контрол - вече 90 години - е да осигурим перфектен комфорт за нашите клиенти, чрез най-високо качество на климатична техника.
Ние ви предлагаме широка гама от климатици, които работят в режим, както на охлаждане, така и на отопление, благодарение на нашата ефективна термопомпена технология. В зависимост от модела и желанието, климатиците на Daikin предоставят атрактивен дизайн, интегрирани решения за спестяване на пространство за по-малки стаи, вид и функции на класически радиатор, както и почти невидими, скрити в тавана решения. Всички наши тела ще ви помогнат да създадете свой собствен перфектен комфорт.

висококачествени климатични системи за административния, промишлен и битов сектор


висококачествени климатични системи за административния, промишлен и битов секторHome C°mfort Expert
Опит и поддръжка - както никъде другаде

Нашата програма Home C°mfort Expert е специална услуга предназначена крайните клиенти, нуждаещи се от жилищна климатизация. Благодарение на специалната поддръжка от Daikin, нашите добре обучени и внимателно подбрани Home C°mfort Expert партньори ви предлагат по-добри цени, изключителни услуги и поддръжка и по-атрактивни оферти, в сравнение с другите представители на Daikin.

В техните шоуруми можете сами да видите, тествате и сравните телата, за да изберете най- доброто решение. Така че не се тревожете - вие сте на най-доброто място, когато става въпрос за избор на идеалния климатик.

Какво са хладилните агенти?

Хладилните агенти циркулират вътре в климатика и пренасят топлина: т.е. те са “жизнената сила” на продукта.

Защо Daikin?

Като част от нашия ангажимент към околната среда, ние се стремим да разработим системи, които имат по-слабо въздействие върху околната среда. Хладилния агент е ключов фактор в стремежа за по-малко увеличаване на глобалното затопляне.

Ние провеждаме изследвания, насочени към постигането на практическо използване на следващото поколение хладилни агенти и се съсредоточаваме не само върху тяхното пряко въздействие върху глобалното затопляне, но и по отношение на влиянието им през целия жизнен цикъл, включително енергийната ефективност при използване на климатика.

Ние вземаме решения, основани на следните фактори:
› Въздействието на хладилните агенти върху околната среда,
› Факторите за безопасност, като горимост и токсичност,
› Разходите за производство на климатиците, използващи тези хладилни агенти.

Защо да изберем хладилен агент R-32?

Като единствената в света компания, която произвежда едновременно климатици и хладилни агенти, ние сме приели нов хладилен агент - R-32, който има само една трета от потенциала за глобално затопляне на други конвенционални хладилни агенти. Още през ноември 2012 г. пуснахме за първи път в света климатика Ururu Sarara с хладилен агент R-32. От 2015 ние разширяваме използването на този по-екологичен хладилен агент към по-широка гама от продукти.

Ние сме подготвени за бъдещето. Ще се присъедините ли?

DAIKIN ЕВРОПА NV

През 1972, Daikin прави първата си Европейска сделка, фирма DAIKIN EUROPE NV в Остенде (Белгия). Оттогава, дългият професионален опит, последователните проучвания, иновационните технологии, добрите цени и отличното обслужване на клиентите, правят Daikin най-главния и прогресивен производител на климатични системи, както в Япония, така и в Европа.

DAIKIN ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА

Daikin e единственния производител на климатична техника, който получава правото да изобразява на своите климатици сплит система и пречистватели на въздух синя пеперуда – символ на програмата SENSITIVE CHOICE.DAIKIN климатични системи ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА с централен офис в Брун ам Гебирге, южно от Виена, е основан през 1999. Цяла централна Европа се управлява от този главен офис и обхваща Австрия, Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чешка Република, Унгария, Македония, Молдова, Румъния, Сърбия, Черна гора, Словакия и Словения. Подкрепена от регионалните офиси и клоновете в много страни, Daikin е способна да задоволи изискванията на своите клиенти във всеки регион по всяко време.
Компанията Daikin e единственния производител на климатична техника, който получава правото да изобразява на своите климатици сплит система и пречистватели на въздух синя пеперуда – символ на програмата SENSITIVE CHOICE. Това e свидетелство за високо качество и безопасност на продукцията на Daikin.